У Львові відроджують стрибки у воду

У Львові відроджують стрибки у воду

09.11.13 11:39 0 1385
Нещодавно у столиці Галичини – Львові за допомогою Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України урочисто відкрили реконструйований комплекс плавальних басейнів. Варто відзначити, що майже два роки тому тут вже відновили 50-метровий відкритий басейн цього комплексу, а тепер на цій базі також запрацював поки що єдиний в Україні відкритий басейн для стрибків у воду.
Як розповів на брифінгу для журналістів директор комплексу, заслужений тренер України Олег Фіалкович, комплекс плавальних басейнів був побудований ще в 1964 році:
"Сьогодні ж наш спортивний ансамбль включає в себе: реконструйований і знову відкритий в 2011 році 50-метровий басейн , відновлені цього року басейн розміром 25 × 22 м для стрибків у воду і ватерполо , басейн розміром 4 × 8 м для навчання плаванню початківців, а також 25-метровий басейн. А з введенням в експлуатацію басейну для стрибків у воду у Львові, сподіваюся, відродиться і такий популярний вид спорту, як стрибки у воду , який не розвивався у нас більше 15 років. Також з'явиться й нове місце для тренувань команд з водного поло».
До речі, всього благодійним фондом Дмитра Бублика «Спортивна країна» на реконструкцію Комплексу басейнів Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України було витрачено близько 9 млн. грн. (у тому числі , 5 млн. грн. у 2013 році ) . А на остаточну реконструкцію 25-метрового критого басейну заплановано витратити ще 2 млн. грн.

Ігор Галущак
Фото – регіонального прес-центру МО України
Львів
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ