Андрій Міщенко: «За лічені дні до ухвалення історичного рішення про повернення України в лоно європейський націй Партія регіонів робить усе, щоби зірвати саміт у Вільнюсі»

Андрій Міщенко: «За лічені дні до ухвалення історичного рішення про повернення України в лоно європейський націй Партія регіонів робить усе, щоби зірвати саміт у Вільнюсі»

10.11.13 13:22 0 979
«До ухвалення історичного рішення про повернення України в лоно европейських націй залишилися лічені години, однак групу з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон досі не зібрано. Очевидно, що Партія регіонів робить усе, щоби зірвати саміт у Вільнюсі». Цю заяву зробив свободівець Андрій Міщенко, член робочої групи Верховної Ради України з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

«Депутати від опозиції пропонували членам робочої групи зібратися у суботу, 9 листопада. Однак група досі не зібрана. Я не випускаю телефон із рук, чекаю дзвінка і готовий у будь-який момент прибути на засідання. До речі, із 13 місць у цій комісії опозиції віддали лише 5.

Затягування процесу свідчить про нестійку позицію Януковича. За останні два тижня він вдруге відвідає Кремль. Натомість жодного разу не був у Брюсселі. Януковичу слід пам’ятати, що загравання з Москвою завжди коштували Україні незалежности. Українська нація вже не дозволить підписання нової Переяславської угоди, як і ніколи не пробачить зриву Угоди про асоціяцію з Европою», – зазначив народний депутат від ВО «Свобода» Андрій Міщенко, член робочої групи Верховної Ради України з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Лук’янівському СІЗО ...
Наступна новина: Заява Івано-Франківської ...

КОМЕНТАРІ