Заява Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» з приводу чергової провокативної публікації проти націоналістичної сили

Заява Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» з приводу чергової провокативної публікації проти націоналістичної сили

10.11.13 13:22 0 896
Інформаційна війна проти «Свободи» продовжує набирати обертів. Раз-по-раз медійний простір наповнюється відверто замовними матеріялами, спрямованими на дискредитацію Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Стаття із провокативним заголовком «Суд вирішив арештувати депутата від «Свободи», підозрюваного у хабарництві» – свіжий приклад подібної брехні. Інтернет-ресурс, на якому з’явився матеріял, уже не вперше радо розміщує подібні «сенсації». Зовсім недавно на цьому самому сайті з’явилася стаття «Чиновника-«свободівця», звільненого під заставу, посадили на 5,5 років за хабар».
Як і в попередньому випадку, знову очевидним стає факт журналістської некомпетентности та банального небажання з’ясовувати правду. Новоспечений «гарячий» матеріял інформує про рішення суду у справі депутата міської ради Володимира Колковського, але, знову ж таки, автор статті «забув» поцікавитись приналежністю В.Колковського до партії ВО «Свобода». Прес-служба Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» наголошує: Володимир Колковський, який є депутатом-мажоритарником, здобувши перемогу на виборах, вступив до фракції ВО «Свобода», але він ніколи не був і не є членом партії ВО «Свобода», а отже, заголовок «Суд вирішив арештувати депутата від «Свободи» несе викривлену інформацію та не відповідає дійсності.

Усі ці випадки розміщення публікацій, що містять неправдиві відомості, треба розцінювати як вияв непрофесійности журналістів та байдужости до правди, або ж як виконання чийогось замовлення. У будь-якому разі закликаємо представників ЗМІ надалі перевіряти інформацію, використану в їхніх матеріялах для убезпечення себе від таких «помилок».

Прес-служба Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: СБУ передала старовинні ...

КОМЕНТАРІ