Голова ОДА вручив продуктові набори найбільш потребуючим тернополянам

Голова ОДА вручив продуктові набори найбільш потребуючим тернополянам

11.11.13 08:25 0 851
Разом із проведенням ярмарків стало вже доброю традицією роздавати і продуктові набори тим, хто найбільше цього потребує. Під час проведення ярмарків у Тернополі щоразу близько 250 ветеранів праці, війни, інваліди, одинокі та престарілі отримують продуктові набори. Адресну допомогу влада області постійно надає за дорученням Президента України. На масиві «Дружба» продуктові набори особисто вручив голова ОДА Валентин Хоптян, на інших мікрорайонах це зробили заступники голови, а також начальники управлінь. Крім цього, продуктові набори розвезли по домівках тим, хто за станом здоров`я не зміг прийти на ярмарки.

Як заявив керівник області, цього разу влада допомогла представникам тернопільського обласного відділення громадської організації жінок-інвалідів «Дона», обласної громадської організації українського товариства глухих, обласної громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль», а також міського територіалього центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг.

Представники організацій подякували голові ОДА за постійну увагу, а також передали щирі слова подяки за підтримку Президентові України.

На ярмарках кожен район організував безкоштовне харчування ветеранів, престарілих та одиноких людей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Львівщини ...
Наступна новина: В Тернополі ігор Турський ...

КОМЕНТАРІ