На тернопільських ярмарках ажіотаж - продукцію за цінами виробника мешканці розкупили за кілька годин

На тернопільських ярмарках ажіотаж - продукцію за цінами виробника мешканці розкупили за кілька годин

11.11.13 08:35 0 978
Проведення ярмарків у Тернополі – традиція, яка вже третій рік поспіль втілюється у життя за ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна. Керівник області переконаний, що такі заходи допомагають мешканцям області заощадити і придбати продукцію за цінами виробника. На чотирьох майданчиках обласного центру вартість м`ясних виробів, овочів, риби, борошна, цукру була на 10-20% меншою, як на ринку.

«Проведення ярмарків стало доброю традицією. Ми такі заходи проводимо не лише в обласному центрі, а і в районних для того, щоб люди могли придбати продукцію значно дешевшою - за цінами виробника», - заявив голова Тернопільської ОДА відвідуючи ярмарок на масиві «Дружба».

Керівник області визнає, що не може вся продукція реалізовуватися за низькими цінами, зокрема та, що не виробляється на території області. Втім, Валентин Хоптян заявляє, що вже наступного року на Тернопільщині займуться вирощенням цибулі, щоб і її на ярмарках могли продавати за цінами виробника. Влада області обіцяє підтримку тим аграріям, які візьмуться за вирощування цибулі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді за квартирну ...

КОМЕНТАРІ