У Рівненській області рятувальники Головного управління ДСНС прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 900-річчя смт. Клевань

У Рівненській області рятувальники Головного управління ДСНС прийняли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 900-річчя смт. Клевань

11.11.13 11:47 0 912
10 листопада пройшли святкові заходи з нагоди відзначення 900-річчя селища міського типу Клевань. Урочистості пройшли за участю першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Юхименка, голови обласної ради Юрія Кічатого, представників силових структур, народних депутатів, численних гостей та громади селища.

Для присутніх був організований святковий концерт та виступи духових оркестрів, спортивні змагання та цікаві атракціони для дітей.

З нагоди ювілею Клеваня для мешканців райцентру бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій Рівненщини організували показ пожежно-рятувальної техніки та обладнення. Зокрема були продемонстровані можливості пожежно-рятувальних автомобілів, групи піротехнічних робіт та хіміко-радіометричної лабораторії. Гості та мешканці Клеваня мали можливість приміряти бойове спорядження рятувальника та по фотографуватися на пам'ять біля автомобілів спеціального призначення. Усім присутнім рятувальники наголошували на дотримання основних правил безпечної життєдіяльності в осінньо-зимовий період.

Після урочистих зборів, відбулася святкова хода сільських громад району та колективів художньої самодіяльності. Завершилося дійство концертною програмою та святковим феєрверком.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Сирії тимчасово зняли ...
Наступна новина: На середню зарплату ...

КОМЕНТАРІ