В Закарпатській області мукачівський міськвідділ провів на заслужений відпочинок підполковника Володимира Ганьковича

В Закарпатській області мукачівський міськвідділ провів на заслужений відпочинок підполковника Володимира Ганьковича

11.11.13 10:24 0 942
25 років стояв на варті інтересів держави, боровся з порушеннями закону, оберігав життя і спокій громадян тепер уже ветеран органів внутрішніх справ Володимир Ганькович із Мукачева.

Підполковник міліції Володимир Васильович Ганькович розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1989 році. Працюючи інспектором патрульно-постової служби міліції, його, молодого сержанта, в 1991 році Мукачівський міськвідділ відрядив у зону лиха і відчуження - м.Чорнобиль. Там, разом з іншими правоохоронцями, В.Ганькович забезпечував охорону громадського порядку у місті Зелений Мис.

Після повернення із зони відчуження В.Ганькович продовжив службу на посаді міліціонера ППС міськвідділу. Тривалий час працював дільничним та старшим дільничним інспектором міліції. Згодом оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим відділення карного розшуку, начальником відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків, начальником відділення дільничних інспекторів міліції. З 2005 по 2007 року Володимир Васильович працював старшим інспектором групи охорони громадського порядку, а з 2007 по квітень 2008 року – очолив цей сектор. З квітня 2008 по вересень 2013 року Володимир Ганькович працював на посаді заступника начальника міськвідділу–начальника міліції громадської безпеки, звідки і вирішив піти на заслужений відпочинок.

Під час урочистого зібрання колегу вітав начальник Мукачівської міліції Василь Швенда і подякував за багаторічну сумлінну службу: «Перебуваючи на заслуженому відпочинку, ми переконані, що ви і надалі користуватиметесь заслуженим авторитетом серед колег, будете готовим завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує. Адже, як кажуть в народі, колишніх правоохоронців не буває».

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі під час ...
Наступна новина: Голова обласної ради Василь ...

КОМЕНТАРІ