Закарпаття: на Іршавщині міліціонери грали в міні-футбол

Закарпаття: на Іршавщині міліціонери грали в міні-футбол

11.11.13 08:04 0 839
Днями на стадіоні міста Іршава, з нагоди 22-річниці Дня міліції, проводились змагання з міні-футболу. В футбольному турнірі зустрілись команди Мукачівського, Берегівського, Іршавського райвідділів та Управління державної служби охорони при УМВС області.

Першими на поле вийшли команди Іршави та Мукачева. Далі за перемогу боролись команди Берегівського райвідділу та УДСО. В фіналі зустрілись команди Мукачівського міськвідділу та УДСО, перемогли держохоронці.

За підрахунком забитих та пропущених м′ячів УДСО вийшло на перше місце, друге виборола команда Мукачівського міськвідділу. Обидві команди вийшли із групи №4 і отримали можливість змагатись далі за звання найкращої футбольної міліцейської команди Закарпатської області.

Керівництво Іршавського районного відділу міліції подякувало за допомогу в організації футбольного турніру міському голові Іршави Степану Бобику, футбольному клубу «Бужора», голові федерації футболу Іршавського району Василю Поповичу, голові комітету футбольних арбітрів Івану Старості та

всім учасникам футбольного турніру.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ