В Закарпатській області берегівські правоохоронці затримали викрадача каналізаційних люків

В Закарпатській області берегівські правоохоронці затримали викрадача каналізаційних люків

11.11.13 09:10 0 837
Нещодавно до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов рапорт старшого дільничного інспектора майора міліції Юрія Короля про затримання на місці скоєння злочину 27-річного мешканця міста.

Того дня співробітник сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського райвідділу Юрій Король разом із міліціонером-водієм Управління державної служби охорони старшим сержантом міліції Юрієм Газдиком здійснювали огляд об’єктів у місті Берегово. На вул.Мужайській ними був затриманий громадянин Юрій, який хвилиною раніше викрав металевий каналізаційний люк. Співробітники міліції доставили охочого до легких грошей крадія разом із речовим доказом до Берегівського райвідділу для встановлення усіх обставин злочину.

Даний факт слідчим Берегівського РВ УМВС внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.185 ч.1 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), що карається штрафом до п’ятидесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ