На Ужгородщині міліція перевіряє готовність автодоріг до зими

На Ужгородщині міліція перевіряє готовність автодоріг до зими

11.11.13 11:27 0 841
З метою підвищення безпеки дорожнього руху, на території Ужгородського району та в м.Чоп працівниками Державтоінспекції спільно з представниками дорожніх, комунальних, залізничних організацій були здійснені комісійні обстеження вулично-дорожньої мережі щодо підготовки до зимового експлуатаційного періоду.

Проведені контрольні перевірки дорожньої мережі показали, що мають місце значні недоліки, які негативно впливають на стан безпеки дорожнього руху. Основним недоліком залишається ямковість та нерівності проїзної частини, відсутність каналізаційних люків.

«За останній час кількість транспортних засобів інтенсивно зростає, а транспортна схема залишається нездатною розвантажувати транспортні потоки, що призводить до виникнення заторів та дорожніх пригод», - наголосив начальник Ужгородського районного ВДАІ Віталій Лещинський.

Як свідчить статистика, ситуація, що склалася з аварійністю на території району, залишається складною. Так, лише за 9 місяців поточного року скоєно 39 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких загинуло 12 людей та 48 отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

«Правила дорожнього руху ніхто не відміняв! Дотримуючись їх, ви не будете наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху», - зауважує майор Лещинський.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ