В Закарпатській області іршавські оперативники за "гарячими слідами" затримали нічного грабіжника

В Закарпатській області іршавські оперативники за "гарячими слідами" затримали нічного грабіжника

11.11.13 08:45 0 902
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 32-річного мешканця м.Іршава про те, що на одній із вулиць міста невідомий чоловік відкрито заволодів його барсеткою, в якій знаходився мобільний телефон вартістю близько 1250 грн.

Дане повідомлення отримав помічник начальника Іршавського райвідділу– оперативний черговий майор міліції Дмитро Антол, який відразу організував виїзд слідчо-оперативної групи на місце пригоди.

Як встановили правоохоронці Іван Гелетей та Юрій Турок, молодий чоловік відпочивав в одному з кафе. Близько 23-ї години він вийшов із кафе і пішов додому. На вулиці було темно і безлюдно, саме в цей час невідомий чоловік із темряви напав на 32-річного мешканця міста Іршава і силоміць відібрав барсетку, в якій знаходився мобільний телефон із зарядним пристроєм, а далі втік у невідомому напрямку.

Молодий чоловік оговтався від шоку тільки вдома, і про даний випадок повідомив до міліції, описавши зловмисника. Правоохоронці Іван Гелетей, Юрій Турок та водій-міліціонер Андрій Кузьма почали розшукувати зловмисника на безлюдних вулицях міста Іршава. Вже було майже за північ, коли на одній із вулиць міліціонери побачили у темряві людську постать. Наблизившись, побачили схожого за описом чоловіка. Міліціонери, зупинившись біля зловмисника, відразу його запросили до райвідділу для з′ясування погодження барсетки, яку він тримав у руках.

28-річний зловмисник, непрацюючий мешканець Іршави, розповів міліціонерам, що він бачив, як потерпілий відпочивав у кафе, як він розраховувався. Зловмисник сподівався, що у барсетці буде багато грошей, а там залишились після відпочинку у кафе тільки дрібні гроші...

Відносно зловмисника старший слідчий Іршавського райвідділу капітан Геннадій Туріна відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). На зловмисника очікує покарання строком до чотирьох років позбавлення волі.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді за квартирну ...
Наступна новина: За нанесення тяжких ...

КОМЕНТАРІ