Очільник Ужгородської районної міліції спілкувався з жителями Середнього

Очільник Ужгородської районної міліції спілкувався з жителями Середнього

11.11.13 11:06 0 919
Днями начальник Ужгородського районного відділу міліції підполковник Роман Стефанишин провів виїзний прийом громадян у Середнянській селищній раді.

На прийом завітало ряд громадян. Роман Ігорович вислухав проблеми селян і визначив шляхи їх вирішення. «Життєве кредо правоохоронця - дотримання Закону при вирішенні будь-яких питань»,-наголосив керівник ужгородської районної міліції.

Спілкування з головою селищної ради Емеріхом Крицьким мало дружній характер. Як запевнив голова, середнянський дільничний інспектор міліції старший лейтенант Іван Палюх, попри свій юний вік, користується повагою у громадян завдяки оперативному реагуванню на всі звернення та повідомлення громадян.

Заступник голови Середнянської селищної ради Віталій Плеша повідомив, що з числа мешканців Середнянщини створено громадське формування по охороні громадського порядку та наразі триває його документальне оформлення.

На завершення візиту Роман Стефанишин та Емеріх Крицький оглянули місця встановлення чотирьох камер відеоспостереження, метою чого є своєчасне реагування на кримінальні правопорушення та події, розкриття злочинів «по гарячих слідах».

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Блохін: "Вдячний команді"
Наступна новина: Газзаєв: "У "Динамо" поки ...

КОМЕНТАРІ