Сергій Шутяк: «Жоден пенсіонер чи ветеран ОВС Хмельниччини не залишиться без уваги»

Сергій Шутяк: «Жоден пенсіонер чи ветеран ОВС Хмельниччини не залишиться без уваги»

11.11.13 11:58 0 1026
В УМВС України в Хмельницькій області відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ України.

Із вітальним словом до працівників та ветеранів органів внутрішніх справ звернувся начальник УМВС України в області генерал-майор міліції Сергій Шутяк: «Глибока подяка та низький уклін ветеранам, які протягом багатьох років зберігали й розвивали кращі традиції нашої загальної справи — боротьби зі злочинністю, і активно передають свої знання та професійний досвід послідовникам. Саме ветерани завжди гідно відстоювали честь та свободи громадян нашої країни, вели державу до незалежності, а завдяки їх самовідданій праці, Україна впевнено будує своє майбутнє, йде шляхом розвитку і прогресу.

В свою чергу запевняємо, що жоден пенсіонер або ветеран ОВС Хмельниччини не залишиться без уваги. Ми — ваші послідовники — робимо все можливе для вирішення матеріальних і побутових проблем, з якими ви стикаєтеся, для всебічної підтримки кожного ветерана».

Також Сергій Олександрович від усього особового складу та присутніх у залі привітав з Днем народження голову обласної організації Асоціації ветеранів МВС України Дмитра Корнацького.

Чимало теплих слів та приємних подарунків отримали ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ напередодні свята, а своєрідним символом наступності поколінь стало вручення погонів молодим офіцерам, які отримали спеціальні звання.

Організація святкових заходів відбулась за сприяння Хмельницької обласної організації профспілки атестованих працівників ОВС.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Калинівському ринку ...

КОМЕНТАРІ