На Калинівському ринку роздавали «Права та обов'язки»

На Калинівському ринку роздавали «Права та обов'язки»

11.11.13 12:00 0 1085
В рамках Всеукраїнської акції Міністерства доходів і зборів України «Права та обов'язки», чернівецькі податківці завітали до підприємців МТК «Калинівський ринок», щоб подарувати підприємцям брошуру «Права та обов'язки платника податків та контролюючих органів”, розроблену фахівцями Міністерства.

Брошура містить кілька розділів, в яких розміщено основні витяги із законодавства. Платники можуть прочитати як про свої права і обов'язки, так і посадових осіб контролюючих органів. Завдяки такій тематичній брошурі платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів. Зокрема, у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів „Пульс”, за яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства.

Варто зазначити, що місце проведення акції було обране не випадково. Калинівський ринок за значимістю для міста можна порівняти, наприклад, з «Криворіжсталлю» для Кривого Рогу або Чорноморським флотом для Севастополя. «Калинка» - це п'ятий за величиною і товарообігом ринок в Україні. Щодня на «Калинці» працює близько 20 тис. підприємців, які приїздять не тільки з самих Чернівців, а й з сусідніх областей.

«Доступна інформація для усіх платників податків про їх права та обов'язки щодо виконання зобов'язань перед бюджетом та відомості про права і відповідальність контролюючих органів, викладені у брошурі, стануть у нагоді кожному. Ця друкована продукція є корисною як для початківців, так і для бізнесменів з досвідом», - вважає начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський.

Очільник чернівецьких податківців підкреслив, що нинішня акція - це лише один із кроків Міністерства доходів і зборів, що спрямований на налагодження партнерських стосунків з платниками податків.

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Шутяк: «Жоден ...
Наступна новина: У квартирі житомирянина ...

КОМЕНТАРІ