За січень-жовтень до ДПІ у Галицькому районі м.Львова надійшло 6 запитів на публічну інформацію

За січень-жовтень до ДПІ у Галицькому районі м.Львова надійшло 6 запитів на публічну інформацію

11.11.13 14:05 0 964
У тому числі від юридичних осіб – 3, від фізичних осіб – 2, від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації – 1.
Відповідно до ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» всі запити було вчасно розглянуто та надано відповіді, з них інформацію надано повністю на 3 запити, відмовлено – 1, у зв'язку з тим, що розпорядник інформації не володіє запитуваною інформацією або запитувана інформація була конфіденційною. Відповідно до пункту 3 статті 22 зазначеного Закону 2 запити на інформацію було направлено іншим розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться, з одночасним повідомленням про це її запитувача.
Запитувачі цікавились інформацією про наявність чи відсутність переплати зі сплати єдиного податку, щодо проведення перевірки, про сплату податків третіх осіб, про надання податкової консультації.
Нагадуємо, що запит на інформацію до ДПІ у Галицькому районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області можна надіслати поштою за адресою: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35; електронною поштою на скриньку publicinfo04@sta.lviv.ua; зателефонувавши (032) 297-37-19.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 10 місяців до ДПІ у ...
Наступна новина: В ДПІ у Галицькому районі ...

КОМЕНТАРІ