В ДПІ у Галицькому районі мЛьвова 96,6% платників подають РРО-звітність в електронному вигляді

В ДПІ у Галицькому районі мЛьвова 96,6% платників подають РРО-звітність в електронному вигляді

11.11.13 14:42 0 881
В ДПІ у Галицькому районі зареєстровано 628 касових апаратів, які приєднані до Єдиної системи обробки даних Міністерства доходів і зборів України. Нові апарати автоматично передають дані про проведені розрахунки на спеціальний сервер Міндоходів.
Згідно із Законом України від 21.06.2013р. №357-VII «Про внесення змін до прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Податкового кодексу України» фінансова відповідальність настає з 1 січня 2014 року. До цього часу за неподання електронної звітності платників, які використовують касові апарати, не штрафуватимуть.
Наказом Міністерства доходів і зборів України від 01.10.13 №522. затверджено нову редакцію Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій. До переліку сертифікованих приладів увійшли 69 моделей касових апаратів. Це апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.
Особливістю нової редакції стало виключення з реєстру старих моделей реєстраторів розрахункових операцій. Це були апарати, які не передавали звітність в електронній формі.
З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів (http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html).
Користувачам касової техніки при її придбанні або заміні слід обов’язково звертатися до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО щодо проведення ними відповідного доопрацювання такої моделі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За жовтень 2013 року ...

КОМЕНТАРІ