За жовтень 2013 року платники Галицького районі м.Львова сплатили понад         92 млн. грн. єдиного соціального внеску

За жовтень 2013 року платники Галицького районі м.Львова сплатили понад 92 млн. грн. єдиного соціального внеску

11.11.13 15:20 0 831
До ДПІ у Галицькому районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області у жовтні 2013 року платниками єдиного соціального внеску подано 2720 звітів з єдиного соціального внеску за вересень, з них 1429 (52,5%) засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису та 1291 (47,5%) у паперовому вигляді та на магнітних носіях. За жовтень 2013 року платниками району сплачено 92,4 млн. грн. єдиного соціального внеску.
Нагадуємо, що звітність в електронному вигляді платники повинні надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України zvit@sta.gov.ua. З метою забезпечення сприятливих умов подання звітності платниками, які звітують в електронному вигляді, Міністерство доходів і зборів України надало перелік безкоштовних програмних продуктів, а саме: програмне забезпечення для формування, підписання та подання звітності «М.Е.Dос» http://me-doc.com.ua; АРМ «Єдиний внесок» (тільки для формування звітності) http://www.pfu.gov.ua; підписання звітності, сформованої засобами АРМу «Єдиний внесок», можливо в ПО «М.Е.Dос» http://me-doc.com.ua, програмне забезпечення для формування та подання звітності «іFin Zvit» http://zvit.ifin.ua. Скориставшись цими on-line сервісами, платники єдиного соціального внеску при формуванні та підписанні звітності можуть використовувати безкоштовні ключі, видані Акредитованим центром сертифікації ключів.
Отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису можна у секторі реєстрації користувачів при Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту (АЦСК ІДД) Міндоходів, який розташований у приміщенні Центру обслуговування платників м.Львова за адресою: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35, каб.136, тел.: (032) 297-39-85, (032) 297-39-89.
Також отримати всю необхідну інформацію щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та консультації можна безпосередньо в Центрі обслуговування платників ГУ Міндоходів у Львівській області (зал №3).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За 10 місяців платникам ...

КОМЕНТАРІ