Міндоходів втричі зменшило кількість планових перевірок юридичних осіб

Міндоходів втричі зменшило кількість планових перевірок юридичних осіб

11.11.13 21:06 0 886
Кількість запланованих перевірок суб'єктів господарської діяльності – юридичних осіб у 2013 році зменшено майже у три рази в порівнянні з минулим роком - з 179 до 65. Про це заявив начальник головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Віктор Рахміль. За словами посадовця, фізичні особи – підприємці також перевіряються менше – у цьому році контрольно – перевірочними заходами охоплять 115 підприємців проти 130 у 2012 році.
«Наша мета - запровадження стратегії організації контрольно-перевірочної роботи, спрямованої на формування неупереджених відносин з платниками податків, за яких Міндоходів буде партнером легального бізнесу, забезпечуючи зниження податкового тиску та створюючи сприятливі умови для зростання економіки, - зазначив Віктор Рахміль. – Тому сьогодні до перевірок відбираються найбільш ризикові суб’єкти господарювання за допомогою ризикоорієнтованої системи, що дозволяє мінімізувати втручання у бізнес сумлінних платників податків».
Також, зменшення кількості перевірок працівниками органів доходів і зборів передбачається завдяки впровадженню електронної звітності реєстраторів розрахункових операцій та проведення електронних перевірок платників податків.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кошти, що надійшли ...

КОМЕНТАРІ