У заручниках у української Феміди. Справа Миколи Сливоцького

У заручниках у української Феміди. Справа Миколи Сливоцького

11.11.13 20:16 0 1555
Триває акція по збору приватних пожертвувань на оплату праці експертів ( суд-мед. ) і покриття витрат адвокатів. Гроші потрібні щоб підготувати і подати заяву про перегляд кримінальної справи Миколи Сливоцького за нововиявленими обставинами .
Нагадаємо , що Сливоцький Н. був несправедливо засуджений АПЕЛЯЦІЙНИЙ судом Миколаївської області на П \ Ж ( довічне позбавлення волі) за подвійне вбивство , котрих не скоював. Нині він відбуває покарання в Бердичівській ІК. Кримінальна справа була від А до Я сфабриковано міліцією і прокуратурою Миколаївської області , про що ми писали раніше .

Відео:


Причини поразки багатьох невинно засуджених криються , перш за все , в нестачі грошових коштів . Тому мама невінноосужденного Колі Сливоцького пані Світлана оголосила про збір пожертвувань , які підуть на оплату праці ЕКСПЕРТІВ і ​​на покриття витрат адвокатів у справі ( потрібно їхати в кілька відряджень у Миколаївську область , розшукувати свідків тощо , а це все реальне витрати - хоча сума - не так вже й велика порівняно з життям людини і його правом на справедливий суд !) .
Що дійсно необхідно сьогодні - це збір коштів , щоб витягнути з в'язниці без вини винного . Банківські реквізити мами несправедливо засудженого Миколи Сливоцького , куди всі бажаючі допомогти можуть переказувати гроші , щоб допомогти скоріше його звільнити . Реквізити рахунку в ПриватБанку : № 4405885830934425 Світлана Сливоцький - мама невінноосужденного Миколи С.
Врятуємо невинних разом !
Проект « вбивцю , Які не забивається »
***
Сливоцький - Микола ( довічно засуджений ?)
Дичайшая історія , яка просто не вкладається в голові. 21- річного хлопця миколаївські прокурори "ні за цапову душу " посадили на довічне : без будь-яких доказів вини , без речдоків , без свідків. Ось так у нас "ловлять" маніяків і « розкривають » вбивства. Хлопець до цього часу вже 10-ку відбув на зоні. А його 11 -річна дочка 10 років не бачила тата ! Спасибі миколаївським " прокурорам " і " суддям " - перевертням . Сподіваюся , вони міцно сплять ночами .
***
засуджений довічно
У « Говорить Україна » звернулася Світлана Сливоцький з проханням допомогти їй звільнити свого сина , засудженого до довічного ув'язнення.
9 років тому Микола Сливоцький зізнався в тому , що власними руками вбив двох жінок. За скоєння цих злочинів Микола був засуджений до довічного ув'язнення. Вже 9 років він сидить у в'язниці , а його мати оббиває пороги прокуратур та адвокатських контор , намагаючись звільнити сина. Світлана Сливоцький впевнена - її син невинний.
У студії « Говорить Україна » розберуться , хто ж Микола Сливоцький - вбивця або безневинна жертва « перевертнів у погонах» ? ВІДЕО: ( http://youtu.be/0WaDrxOUICk )

***
psматеріали по Колі Сливоцький тут є :

Коля Сливоцький ( який 10 років тому був засуджений Миколаївським апеляційним судом до довічного ув'язнення за 2 вбивства , яких не скоював ) відбуває термін у Бердичівській колонії. Ми вивчали матеріали справи , в тому числі справа прочитали і експерти в кримінальному праві і процесі в т.ч. і адвокат і екс - зам.генерального прокурора Азербайджану ( старший радник юстиції ) - думка експертів однозначно - винуватість хлопця нічим абсолютно не підтверджена . Більше того , по одному епізоду був знайдений і навіть затримувався слідчим реальний вбивця жінки (раніше притягувався за аналогічний злочин : вбивство і згвалтування) . Але чомусь слідчий Тимур Волковський його відпустив .
Але Коля все ще сидить , так як у його сім'ї немає грошей найняти адвокатів , які б підготували заяву про перегляд справи . У Колі - є маленька донька , якій зараз 11 років , і яка не бачила тата вже 10 років. Він з нею спілкується тільки по телефону.
p.s. Я вірю в те , що Колю звільнити цілком реально! Якщо Макса Дмитренко ( невінносужденного у справі пологівського маніяка Ткача , який відсидів 7 або 8 років) звільнили , то Колю - теж звільнити цілком реально. Для цього потрібна добра воля і бажання небайдужих людей.
***
Деякі деталі у справі Сливоцького Миколая:
1 . На досудовому слідстві Колю Сливоцького тримали в ямі , самої натуральної ямі на ІТТ Вознесенська майже 3 ( три) місяці , в камері навіть туалету не було! Йому доводилося ходити в баночку по нужді . Це підтверджують мої запити в СІЗО і на ІТТ. Як Ви знаєте більше 10 днів його там тримати не мали права за законом "Про попереднє ув'язнення" .
2 . Інтереси Сливоцького на досудовому слідстві представляв громадянин Ягодин , який не мав адвокатської ліцензії . Сам - колишній прокурор , що попався на хабарі . І через нього менти вимагалі у прийомного батька Колі 10 000 доларів США "за непрітягнення " . тобто Вітчим Колі був заст.начальника МРЕВ району - це дуже хлібна посада та його хотіли " прокачати " на бабки . Коли " адвокат " Ягодин прийшов до мами Колі Сливоцького Світлані з пропозицією від ментів - заплатити викуп за непрітягнення в 10 -ку « убитих єнотів » - вона говорила з вітчимом , а той сказав дослівно: "Я за твого сина платити не буду. Нехай сам розбирається. "
3 . Насчет доказів невинності . Звучить дико , але все ж. Ми показували все суд - мед - експертизи у справі дуже досвідченому судмедексперта . Ця людина порівняв явки з повинною і механізм нанесення тілесних ушкоджень обом потерпілим ( мова про вбивства 2- ух жінок). Так от , те що розповів інший підозрюваний у цій справі - гр.Кравченко у своїй " явці " - повністю " б'ється " \ співпадає \ з картиною тілесних ушкоджень за посмертній експертизі . Крім того він один правильно вказав у явці у що саме і навіть в речі якого кольору була одягнена жертва , знайдена на полі в кукурудзі.
Далі , цей Кравченко - був заарештований міліцією , що подтвеждают оперативники , і навіть сам Коля - і містився більше декількох тижнів в ІТТ Вознесенська за підозрою у вбивстві. У ментів була його явка , він був узятий мало не на місці злочину - так як вбивство сталося на кукурудзяному полі , де він працював сторожем . Ця людина майже все життя провів у в'язниці. Буквально за пів-року до вбивства він вийшов на свободу. У в'язниці він був вперше в 15 або 16 років , до речі , теж за вбивство жінки - бабусі , і її згвалтування . Через те що зробив це за малолітці - його не розстріляли тоді , а дали 15 ( п'ятнадцять ) років Л \ С , він відмотав термін від дзвінка до дзвінка. Ось його дані : Кравченко Сергій 1958 - 1960 р.н. , вбивство було скоєно в селі Бузькі Хутори Вознесенського району Миколаївської обл. Підтвердити це зможуть очевидці з цього села . (у мене є відповідь з Прокуратури області - де вони говорять , що дійсно Кравченко був обвинуваченим у цій справі про вбивство жінки на прізвище Кришталь - але потім його відпустили ) . Очевидно , що відпустили його через те , що він був жебраком , і з нього нічого було взяти , а у Колі Сливоцького вітчим був вообщем-то небідною людиною , начальником МРЕЕ . І менти і прокурори вирішили " прокачати " на бабки вітчима. Але коли той відмовився платити, то Коля вже майже місяць або півтора був на ІТТ , у них визрів план просто навісити на Миколая всі нерозкриті злочини в області.
4 . Якщо Ви знайдете час і подивитеся що Коля Пише в своєму листі (воно отсконірованно тут і по лінку теж є: - То Ви зрозумієте , що якби Вас або автора цього тексту катували так як його - вивозили в лісосмугу і підвішували на дибу , обіцяли згвалтувати дружину , двох - місячної дитини - то Ви б теж зізналися у вбивстві тих жінок ... До речі на відео в ТРК Україна ( ВІДЕО: http://youtu.be/0WaDrxOUICk ) оперативник Дубовой подтвеждает , що хлопця таки катували . Він вже звільнився , працює далекобійником , каже , що нормально спати не може через те що його колеги посадили невинного.
ПРЕС - СЛУЖБА ГО " ЗА ВСЮ УКРАЇНУ "
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ