Тернопілля: систематизовано перелік туристично-екскурсійних маршрутів області

Тернопілля: систематизовано перелік туристично-екскурсійних маршрутів області

12.11.13 08:24 0 846
Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації систематизувало перелік туристично-екскурсійних маршрутів області. На даний час опрацьовано більше півсотні маршрутів по різних видах туризму: паломницькому, краєзнавчо-пізнавальному, подієвому (фестивальному), активному (водно-, спелео-, велотуризму) та екотуризму.

Робота по систематизації маршрутів має на меті популяризувати туристично-рекреаційний потенціал Тернопільської області, сприяти розвитку внутрішнього туризму, а також привабити туристів до туристичних об’єктів краю.

Кожний туристичний маршрут містить: перелік населених пунктів, рекомендованих місць для відвідування, коротку тематичну довідку про об’єкти відвідування, фотоілюстрації, картосхеми. У маршруті також зазначена відстань між об’єктами та час необхідний для пересування, а також сезонність, вид пересування та цільова аудиторія туристів.

Начальник управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Леся Серетна ініціює створення туристичних маршрутів для різних вікових категорій туристів, особлива увага приділяється маршрутам для школярів та студентів, які поєднують в собі культурно-пізнавальну та виховну функції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Волинь спортивна -2013» - ...
Наступна новина: Правоохоронці розслідують ...

КОМЕНТАРІ