У Рівненській області під час пожежі загинули мати із сином

У Рівненській області під час пожежі загинули мати із сином

12.11.13 19:12 0 854
11 листопада о 02:40 до Служби «101» Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу в селі Яринівка Березнівського району. На місце виклику негайно вирушив черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 11 м. Березне.

Ще до приїзду рятувальників селяни, що виявили пожежу, винесли з палаючого будинку газовий балон та намагалися загасити полум’я. Проте, через високу температуру впоратися з вогнем люди на змогли.

Коли вогнеборці дісталися місця пожежі, одноповерховий дерев’яний будинок вже був повністю охоплений полум’ям. За повідомленням сусідів, в оселі могли перебувати господарі. Рятувальники негайно подали на гасіння вогню два водяні стволи.

Більш як година знадобилося працівникам Держслужби з НС щоб ліквідувати пожежу та не дати поширитися вогню на розташовані поруч житлові й господарчі будівлі. Після цього серед згарища вогнеборці виявили тіла господарки будинку Наталії 1924 р.н. та її сина Михайла 1958 р.н.

В даний час на місці трагедії працює слідчо-оперативна група, яка має встановити усі обставини пожежі. Однією з версій причини загоряння фахівці розглядають необережність загиблого чоловіка під час паління.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ