Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 7 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 7 пожеж

12.11.13 10:53 0 924
9 листопада у Чернівцях виникла пожежа в квартирі на першому поверсі житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибуло 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, а в подальшму повністю її ліквідували. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих немає.

Того ж дня у Чернівцях по вул. Білецькій виникло загорання сухого листя та трави. Сильний вітер сприяв поширенню вогню. 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Площа загорання склала 1 га. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Всього протягом вихідних днів у Чернівецькій області сталося 7 пожеж, під час яких рятувальники зберегли від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Члени організованої ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ