В Закарпатській області працівники патрульної служби завадили озброєному зловмиснику пограбувати автозаправку на околиці Мукачева

В Закарпатській області працівники патрульної служби завадили озброєному зловмиснику пограбувати автозаправку на околиці Мукачева

12.11.13 13:40 0 870
Невідомий зловмисник у масці червоного кольору, озброєний ножем, увірвався вночі в приміщення АЗС на вул.Пряшівській в Мукачеві, й вимагав від жінки-оператора гроші.

Удосвіта, близько 4-ї години, під час несення служби наряд патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції почув крики зі сторони автозаправки, розташованої на околиці Мукачева на вул.Пряшівській. Правоохоронці негайно заїхали на територію АЗС і побачили невідомого, який погрожував оператору.

Як розповіла опісля жінка, тримаючи її за руки, невідомий в масці загостреним предметом намагався відкрити касовий апарат, в якому знаходились гроші. Однак, в той момент на територію автозаправки заїхала міліцейська машина і зловмисник, не довівши свій намір до кінця, схопив її мобільний телефон і втік у напрямку дачних масивів та чагарників.

Працівники патрульної служби кинулись навздогін, переслідуючи невідомого в масці. Під час переслідування працівник міліції застосував табельну вогнепальну зброю, а саме зробив попереджувальний постріл у повітря. Однак зловмиснику вдалось зникнути.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції з пошуковою собакою. Грабіжника продовжують розшукувати. Прикмети підозрюваного: чоловік на зріст 180-185 см, спортивної тілобудови. На момент пограбування був одягнений у камуфляжну куртку та кепку темного кольору.

Хто володіє будь-якою інформацією про дану подію, просимо звернутись до Мукачівського міськвідділу міліції за телефонами: 2-23-32 або «102». Конфіденційність гарантуємо.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині знову вилучали ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ