З початку року в Рівненській області у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до місцевих бюджетів надійшло близько 2 мільйонів гривень.

З початку року в Рівненській області у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до місцевих бюджетів надійшло близько 2 мільйонів гривень.

12.11.13 20:13 0 870
З початку року в Рівненській області у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва з урахуванням погашення заборгованостей за минулі роки до місцевих бюджетів надійшли кошти у сумі 1 мільйон 959 тисяч гривень.

Всього протягом року з коштів, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва використано 623 тисячі гривень. З них: на проведення нормативної грошової оцінки земель – 327,4 тисяч гривень, на інвентаризацію земель – 180 тисяч гривень,на здійснення заходів щодо охорони земель – 115,6 тис. грн..

На на спецрахунках місцевих рад накопичено 4,3 мільйона гривень, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, які планується використати в поточному та наступному році на виконання заходів з охорони земель, проведення нормативної грошової оцінки, здійснення інвентаризації земель.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like861", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр доходів і зборів ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ