Віктор Ратушняк: "Ми підтримаємо усі проекти, які приноситимуть користь суспільству"

Віктор Ратушняк: "Ми підтримаємо усі проекти, які приноситимуть користь суспільству"

12.11.13 08:08 0 902
Проект «Дослідники», ідентифікаційна картка дитини та питання щодо реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в України обговорювали у МВС.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк та директор проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» Таня Сенфорд проаналізували ефективність впровадження даних пілотних проектів на території Івано-Франківської області та можливість подальшого просунення по всій території України.

Що стосується ідентифікаційної картки дитини, пані Сенфорд зазначила, що у Канаді подібна програма вже принесла свої позитивні результати. Цей маленький документ дитини зберігається вдома. І лише у тому випадку, якщо у родині зникла дитина, батьки зможуть передати картку з інформацією про дитину поліцейським.

За словами Віктора Ратушняка, завдяки подібному документові правоохоронці зможуть значно оперативніше повернути зниклу малечу додому.

- Із запровадженням цього проекту на території Івано-Франківської області ми з упевненістю можемо сказати, що він приносить позитивні результати, – зазначив Віктор Ратушняк. – Ми усіляко підтримаємо усі проекти, які будуть приносити користь суспільству та будуть ефективними у боротьбі зі злочинністю у дитячій сфері.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі свої таланти ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ