Майже 120 млн грн додаткових коштів отримали цьогоріч волинські аграрії, які скористалися спеціальним режимом оподаткування доданої вартості

Майже 120 млн грн додаткових коштів отримали цьогоріч волинські аграрії, які скористалися спеціальним режимом оподаткування доданої вартості

12.11.13 13:56 0 927
Майже 120 млн грн додаткових коштів отримали цьогоріч волинські аграрії, які скористалися спеціальним режимом оподаткування доданої вартості. Про це на сьогоднішній відеоселекторній нараді повідомив директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко. «Ці гроші господарі спрямували на модернізацію та розвиток», - зазначив він.

Юрій Горбенко поінформував, що в області й надалі спостерігається ріст виробництва с/г продукції, зокрема м’яса і молока. Нарощується і поголів’я ВРХ. Як наголосив директор департаменту агропромислового розвитку, таких результатів досягнуто не в останню чергу завдяки стабільній роботі обласних та державних програм підтримки АПК.

«Зокрема, фінансування з держбюджету цьогоріч вже становить 30 млн грн. Ще 11,5 млн грн очікуємо найближчим часом. Також, відповідно до Доручення Президента України про стимулювання соціально-економічного розвитку Волинської області, наші господарі зможуть отримати ще 8 млн грн дотації на утримання корів м’ясного напрямку продуктивності», - поінформував він.

Також в контексті аграрних питань голови сільських та селищних рад мають подати до профільного управління перелік об’єктів, на яких першочергово здійснюватимуться протипаводкові роботи у наступному році.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ