Юрій Павленко: Усі районні лікарні країни мають брати приклад з Любомля

Юрій Павленко: Усі районні лікарні країни мають брати приклад з Любомля

12.11.13 12:55 0 854
В рамках робочої поїздки в Любомль Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко та голова облдержадміністрації Борис Клімчук ознайомились із роботою ТМО «Єдиний медичний простір Шацького та Любомльського районів» задля перевірки виконання медиками доручення Президента України щодо забезпечення дитячих відділень районних лікарень.

Юрій Павленко залишився приємно вражений побаченим, після чого зазначив, що в Любомлі - одна з найкращих ситуацій із забезпечення педіатричних відділень районних лікарень в Україні. Він сподівається, що Волинь буде першою в державі, яка в повній мірі виконає Доручення Президента України, адже в області залишилось три райони, де дитячі відділення в лікарнях потребують капітального ремонту, а також заміни ліжок та інвентарю.

«В інших областях України дуже мало закладів охорони здоров’я, які б змогли конкурувати з Любомльською лікарнею. Усі районні лікарні країни мають брати приклад звідси, адже так, як тут - має бути в кожному районному центрі держави» - підкреслив Юрій Павленко.

Після інспектування Любомльського району Уповноважений Президента України з прав дитини відвідав Ковельський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Окрім того, він провів нараду із фахівцями з соціальної роботи Ковельського міського, Ковельського, Турійського районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представниками релігійних організацій щодо співпраці у роботі з сім’ями і дітьми.

Опісля Юрій Павленко ознайомиться із досвідом роботи щодо запровадження інклюзивної освіти НВК м. Ковель (ДНЗ №7 – загальноосвітня спеціальна школа №1) та зустрінеться з дітьми, які відбувають покарання у Ковельській виховній колонії.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ