Волинь: 9-10 листопада в області виникло 4 пожежі, одна людина загинула

Волинь: 9-10 листопада в області виникло 4 пожежі, одна людина загинула

12.11.13 14:59 0 846
9 листопада у м. Ковелі на вулиці Незалежності виникла пожежа у цегляному 4-квартирному житловому будинку виникла пожежа у квартирі 58-річного мешканця. Вогнем знищено диван, пошкоджено 1,5 м2 підлоги, речі домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника. Причина його смерті встановлюється.

Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника при курінні у ліжку.

Ще дві пожежі цього ж дня виникли у Ратнівському районі. Так у селі Заліси через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення виникла пожежа дерев’яної господарської споруди. А у селі Заброди через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб зайнялася дерев’яна господарська споруда, 5х10 м, крита шифером. Вогнем пошкоджено 80% даху та перекриття. Працівники ДПРЧ-14 за 8 хвилин локалізували, а за 23 хвилини повністю ліквідували вогняну стихію.

10 листопада в селі Кисилин Локачинського району на одній із присадибних ділянок виникла пожежа оборогу з сіном. Вогнем знищено 1 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Загалом з початку року на Волині виникло 880 пожеж, у вогні загинуло 17 осіб.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 15 років ...
Наступна новина: "Таврія" та "Севастополь" ...

КОМЕНТАРІ