Волинь: визначено переможця конкурсу «Кращий рятівник» у ІІІ кварталі 2013 року

Волинь: визначено переможця конкурсу «Кращий рятівник» у ІІІ кварталі 2013 року

12.11.13 10:31 0 860
11 листопада у світлиці управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області відбулось підбиття підсумків конкурсу «Кращий рятівник» за 3-й квартал 2013 року і нагородження рятувальників, котрі проявили професіоналізм і мужність при виконанні службових обов’язків під час ліквідації пожеж і порятунку людей на них.

Кращим рятівником став пожежний-рятувальник державної пожежно-рятувальної частини №4 міста Ковеля, молодший сержант служби цивільного захисту Микола Хаймик, котрий 14 вересня 2013 року під час пожежі у Ковелі, що на вулиці Володимирській, 81, в складі ланки газодимозахисної служби врятував 5-річного хлопця та 71-річну жінку із задимленого приміщення.

Начальник управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив переможцю грамоту та цінний подарунок.

Довідково: наказом начальника управління ДСНС в області Грушовінчука В.В. за №193 від 25.12.2012 року у Волинській області започатковано конкурс «Кращий рятівник», що проводиться серед особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області з метою визначення кращих працівників, котрі проявили мужність та героїзм під час ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій, а також сумлінно ставляться до виконання службових обов'язків, працюють над покращенням свого професійного рівня.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ