На території України очікується поступове зниження температури

На території України очікується поступове зниження температури

12.11.13 12:11 0 839
Наприкінці поточного тижня на території України очікується поступове зниження температури. Про це повідомив під час брифінгу заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко.

«З 15 листопада очікується поступове зниження температури вночі до 3 градусів морозу, але вдень температура підвищиться до 2-8 градусів тепла. А з 25 листопада навіть можливі опади у вигляді снігу», – зазначив представник Гідрометцентру.

Також, за його словами, у західних та північних областях 11 листопада, а 12 листопада і в прикарпатських областях, очікується невеликий дощ. На решті території без опадів. Лише у північній та східній частинах України 13 листопада та вночі 14 листопада місцями можливі невеликі опади у вигляді дощу. Загалом з 12 по 21 листопада будуть переважати північно-східіні та східні вітри. Можливе незначне коливання температури.

У Києві з 12 по 14 листопада місцями очікується невеликий дощ, а з 15 по 21 – без істотних опадів. Температурна вночі -3...+2 °С, вдень – +3...+8 °С.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області Роман ...

КОМЕНТАРІ