Члени організованої злочинної групи, які займалися звідництвом на території Волині, вислухали вирок Феміди

Члени організованої злочинної групи, які займалися звідництвом на території Волині, вислухали вирок Феміди

12.11.13 10:49 0 862
Кілька місяців у Луцьку плідно працювала група звідників, яка збагачувалося за рахунок вагітних повій. Однак крапку у цій історії поставили працівники підрозділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності УМВС України у Волинській області.

Клієнти приїздили до одного із місцевих відпочинкових комплексів, адміністрація якого пропонувала провести час із дівчатами за викликом. Якщо чоловік погоджувався, телефонували до головної звідниці і замовляли дівчину. Повій привозили водії на власних автомобілях. Іноді могло приїхати кілька дівчат, щоби клієнт міг обрати ту, яка найбільше сподобається. За одну годину з дівчиною клієнт мав заплатити 500 гривень, із яких сотня потрапляла до кишені звідниці, стільки ж отримував водій.

Між усіма членами організованої злочинної групи були чітко розподілені обов’язки. Двоє працівників закладу мали знаходити клієнтів та повідомляти про них організаторці, яка у свою чергу мала двох водіїв із автомобілями для транспортування дівчат. Таким чином п’ять осіб заробляли гроші за рахунок повій протягом трьох місяців, аж доки їхню діяльність не припинили правоохоронці.

За фактом звідництва слідчим управлінням УМВС України у Волинській області було розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Щодо повій було складено адміністративні протоколи.

Під час досудового провадження між підозрюваними і прокурором було укладено угоди про визнання винуватості, згідно з якими головна звідниця отримала рік позбавлення волі, працівники адміністрації відпочинкового закладу та один водій – по два роки обмеження волі з іспитовим терміном один рік, а п’ятий член угрупування – два роки умовного терміну покарання.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ