В Закарпатській області берегівські міліціонери вітали ветеранів органів внутрішніх справ

В Закарпатській області берегівські міліціонери вітали ветеранів органів внутрішніх справ

12.11.13 17:08 0 826
10 листопада в Україні відзначався День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. З цієї нагоди в Берегівському райвідділі міліції напередодні відбулося урочисте зібрання.

Урочистості розпочалися з хвилини пам′яті загиблих працівників міліції. Далі з вітальним словом перед ветеранами та діючими працівниками міліції, які сиділи пліч-о-пліч в актовому залі райвідділу, виступив голова ветеранського організації Іван Паук.

Під час виступів було відмічено, що ветерани внутрішніх справ Берегівщини постійно переймаються питаннями правоохоронців, багато хто з них є депутатами обласної, Берегівської районної та міської, сільських та селищних рад. Наші ветерани перебувають у громадських організаціях, які відповідають за громадський порядок міста та району.

Практично кожен присутній ветеран отримав змогу виступити перед колегами та висловити свої побажання і думки щодо роботи правоохоронців. Окрім голови ветеранської організації Івана Паука, на трибуні побували колишній начальник Берегівської міліції Василь Матей, депутат Закарпатської обласної ради Василь Печора, депутат Берегівської районної ради Степан Кантор, депутат Берегівської міської ради Юрій Танчинець, а також Олександр Попович, Юрій Пилип та інші. З боку виступаючих лунали вітання, настанови молодому поколінню правоохоронців, а також слова вдячності керівництву підрозділу - депутату Закарпатської обласної ради, полковнику міліції Олександру Яцканичу.

Наприкінці урочистих зборів із вітальним словом виступив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Берегівського райвідділу Елемир Сіладі, який відмітив, що колишніх працівників міліції не буває, та побажав усім ветеранам внутрішніх справ міцного здоров’я, успіхів та здійcнення усіх їх мрій.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині ще одна ...

КОМЕНТАРІ