Закарпаття: на Берегівщині під колесами "Ауді" загинула людина

Закарпаття: на Берегівщині під колесами "Ауді" загинула людина

12.11.13 15:14 0 865
Днями до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка мала місце у селі Яноші Берегівського району.

Оперативний черговий райвідділу відразу на місце події скерував слідчо-оперативну групу та наряди Державної автомобільної інспекції. Під час проведення огляду місця ДТП вияснилося, що вечірньої пори 33-річний мешканець сусіднього села на ім’я Олександр прямував у напрямку м.Берегово на роботу на своєму автомобілі «Ауді». На виїзді з села водій відчув удар у праве переднє крило автомобіля. Зі слів самого Олександра, він не відразу зрозумів, що трапилося. Але зупинився та вийшов з машини, аби вияснити причину удару. Картина, яка відкрилася перед ним, жахала: на дорозі лежав чоловік, який не подавав ознак життя!

За яких обставин сталося смертельне зіткнення, водій сказати не може. Експертиза показала, що він був тверезий.

Даний факт слідчим Берегівського РВ УМВС внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого). Якщо буде доведено, що вказана дорожньо-транспортна пригода виникла з вини Олександра, то останньому «світить» позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ