В Івано-Франківській області наркотики розфасовані…для власного вживання

В Івано-Франківській області наркотики розфасовані…для власного вживання

12.11.13 12:10 0 860
Калуські співробітники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків затримали громадянина з наркотиками. Калушанин мав при собі декілька паперових та фольгових згортків, також наркотичні речовини були розфасовані у пластикові пакетики.

24-річний чоловік пояснив, що наркотики він зберігав для власного вживання. Не бентежила його навіть наявність зручного для наркоторгівця ліхтарика, з кріпленнями для голови. А також ряд предметів, які використовувались для маскування наркотиків, зокрема порожньої кулі.

Правоохоронці встановили, громадянин був судимий за наркозлочини а саме зараз відбував за них покарання у вигляді громадських робіт.

Наркотичні речовини були направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр при УМВС в області. За фактом зберігання наркотиків міліціонери відкрили кримінальне провадження, згідно якого правопорушникові загрожує до трьох років позбавлення волі. В разі, якщо буде встановлено причетність чоловіка до торгівлі наркотиками, його можуть засудити до восьми років відбування за гратами.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ювентус" покарали за ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ