Львівщина: за підтримки свободівців на Брідщині відбулася духовно-мистецька акція "Вставайте, ходімо!"

Львівщина: за підтримки свободівців на Брідщині відбулася духовно-мистецька акція "Вставайте, ходімо!"

12.11.13 14:19 0 918
10 листопада за підтримки народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех та депутата Львівської обласної ради свободівця Володимира Чехута у селах Лучківці та Дуб'є Бродівського району відбулися концерти в рамках духовно-мистецької акції "Вставайте, ходімо!". Заходи відбулися за участі тріо священиків "Новий час" в рамках Комплексної програми профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011–2014 роки. У концертній програмі тріо священиків виконало низку пісень віршованих творів на духовно-патріотичну тематику.

Виступаючи перед мешканцями сіл, народний депутат Ірина Сех наголосила на небезпеці вживання алкоголю, особливо для молодого покоління. "Алкоголь нікого не зробив розумнішим, здоровішим і щасливішим, проте, багатьох вбив та поламав не одне людське життя. Щороку через алкоголь та наркотики в Україні помирають десятки тисяч осіб. Та є ще одна загроза, яку несе алкоголь, – це задурманення людей, якими легше маніпулювати. Ми не можемо дозволити, аби українців споювали. Ми закликаємо кожного відмовитися від алкоголю й тютюну. Необхідно зупинити алкоголізм, що призводить до духовної деградації та фізичного вимирання нації", – сказала Ірина Сех.

Мешканці сіл Лучківці та Дуб'є були надзвичайно приємно враженні мистецьким виступом співочого тріо "Новий час". Особливі слова подяки організаторам та учасникам духовно-мистецької акції висловили директор Лучківської неповної середньої школи Оксана Важкевич і керівник місцевої селянської спілки, депутат районної ради Іван Мисак.

В рамках акції організатори заходу передали мешканцям сіл книгу Василя Лаби "Не пиймо, хлопці. Україна просить" та посібник "Курс лекцій із собріології". Тріо священиків дарували учасникам акції CD-диски із власними піснями "Щастя бажаємо вашому дому" та збірки поезій Стефанії Лепех.

8 листопада концерт тріо відбувся у Народному домі села Монастирець Жидачівського району. Серед присутніх у залі, був місцевий парох о. Михайло Нанівський, який на завершення зустрічі-концерту подякував отцям "Новий час" за добру пісню і слово та побажав здоров'я і сили, щоб і надалі могти реалізовувати такі євангелізаційні програми.

Довідка

Львівська обласна рада за ініціативи тодішнього депутата облради Ірин Сех у 2011 році затвердила Комплексну програму профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011–2014 роки. Заходи, що передбачені Програмою, спрямовані на формування здорового способу життя та широку поінформованість населення про шкоду від вживання алкогольних напоїв.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Закарпатська область: у ...

КОМЕНТАРІ