У Львові на Сихові відбувся другий етап толоки з санітарного очищення лісопарку "Зубра"

У Львові на Сихові відбувся другий етап толоки з санітарного очищення лісопарку "Зубра"

12.11.13 15:24 0 786
9 листопада 2013 року в лісопарку "Зубра" (Сихівський ліс) у Львові з ініціативи настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці отця Ореста Фредини та Сихівської районної організації ВО "Свобода" відбувся другий етап толоки з санітарного очищення лісу задля подальшого здійснення проєктних робіт із будівництва Хресної Дороги, піших доріжок, освітлення, лавочок, смітників та спортивно-дитячих майданчиків. Про це повідомив депутат Львівської міської ради мажоритарного округу №24 свободівець Іван Лещишин.

За словами депутата, на перший етап толоки, що відбувся 2 листопада, відгукнулося понад 200 осіб, серед яких парафіяни церков, члени районної організації ВО "Свобода", депутати-свободівці Львівської міськради та небайдужі мешканці Сихова. Того дня вдалося очистити понад 2 га лісу.

"Цього разу ми організували багато техніки, а це – понад десяток мотокіс та бензопил. Також Сихівська районна організація "Свободи" забезпечила людей великими ручними ножицями для зрізання кущів, рукавичками, мішками. Багато львів'ян прийшли з власними ручними пилами та сокирами. Робота тривала понад п'ять годин. Загалом 2 та 9 листопада вдалося очистити понад 10 га. лісу від чагарників та кущів", – зазначив Іван Лещишин.

Наступний етап толоки відбудеться 16 листопада. Запрошуємо усіх охочих!

Детальніше: http://www.svoboda.lviv.ua/diyalnist/novyny/043744/

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ