Правоохоронці розслідують масове отруєння курами-гриль придбаними у львівському супермаркеті

Правоохоронці розслідують масове отруєння курами-гриль придбаними у львівському супермаркеті

12.11.13 08:31 0 878
Правоохоронці розслідують факт масового отруєння людей курами-гриль придбаними у львівському супермаркеті. Проведено ряд обшуків за місцем роботи та проживання працівників, які мають дотичність до цієї ситуації.

Про це 11 листопада під час прес-конференції повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

„Обшуки пов’язані із розслідуванням кримінального провадження для того, щоб встановити джерела надходження, поставщиків курей, документи та ряд моментів, які стосуються кримінального провадження. Скеровано лист в Держсанепідемслужбу, щоб провести повне та об’єктивне розслідування”, - зазначив Олександр Рудяк.

В однієї із працівниць кулінарного відділу супермаркету, курами-гриль з якого отруїлись 33 особи, під час експертних досліджень виявили сальмонелу. Що стосується сальмонели, то вона виявлена лише в маринованих курах та стегнах курей-гриль.

Також керівник міліції Львівщини відповів на запитання журналістів щодо діяльності т.з. „секти Догнала” відмітивши, що у разі вчинення кримінальних злочинів представниками секти, проти них будуть відкриті кримінальні провадження.

«Якщо будуть правові підстави для порушення кримінального провадження щодо представників „секти Догнала”, ми вчинимо чітко згідно чинного законодавства», – відмітив Олександр Рудяк.

Він також зазначив, що вирішення питання щодо «секти Догнала» та депортації лідера секти за межі України – компетенція Державної міграційної служби, а не міліції.

Олександр Рудяк також повідомив, що підозрюваний у смерті хлопчика, який загинув внаслідок падіння у відкритий каналізаційний люк у Львові, перебуває під домашнім арештом, а кримінальне провадження готується для передачі до суду.

Він також відмітив, що дана справа перебуває на особистому контролі прокурора Львівської області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ