Державтоінспекція перевірила стан люків та решіток на дорогах України

Державтоінспекція перевірила стан люків та решіток на дорогах України

12.11.13 14:51 0 838
Приводом для призначення позачергової перевірки стала трагічна ситуація, коли у Львові в незакритий люком колодязь провалилася і загинула дворічна дитина. Правоохоронці разом із представниками органів місцевої влади оглянули понад триста тисяч оглядових та дощоприймальних колодязів.

Особливу увагу інспектори звернули на стан утримання люків оглядових колодязів і решіток дощоприймачів, які розміщені на проїзній частині доріг, а також на площах, майданах, тротуарах та пішохідних доріжках.

За час інспектування вуличної мережі правоохоронці обстежили понад чверть мільйона оглядових і майже 72 тисячі дощоприймальних колодязів.

За результатами оглядів інспектори встановили, що на момент проведення перевірки на проїзній частині вулиць і доріг, тротуарах і пішохідних доріжках були відсутні майже 2,8 тисяч люків та понад 1,3 тисячі решіток. Стан майже 6 тисяч люків та понад 2,8 тисяч решіток не відповідав вимогам і стандартам, необхідним для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Крім того, у дворах та на прибудинковій території члени комісій виявили відсутність понад 2,7 тисяч люків та майже 400 решіток дощоприймачів. Стан майже 4,5 тисяч люків та 599 решіток не відповідав нормативним вимогам.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині 15 років ...

КОМЕНТАРІ