У Рівненській області до бюджетів надійшло близько 2, 5 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг з державної реєстрації земельних ділянок.

У Рівненській області до бюджетів надійшло близько 2, 5 мільйонів гривень за надання адміністративних послуг з державної реєстрації земельних ділянок.

12.11.13 17:22 0 910
У Рівненській області до бюджетів надійшло 2,47 мільйона гривень за надання адміністративних послуг з державної реєстрації земельних ділянок.

З початку року фахівці землевпорядної служби Рівненщини надали 82076 адміністративних послуг на безоплатній основі та 52860 платних послуг на загальну суму 3,3 мільйона гривень. Кошти були зараховані до загального фонду державного бюджету.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like862", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області Олег ...

КОМЕНТАРІ