У Львові завершилися змагання за програмою Чемпіонату України, Кубку України та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013»

У Львові завершилися змагання за програмою Чемпіонату України, Кубку України та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013»

12.11.13 08:52 0 921
9-10 листопада ц.р. у спортивному комплексі «Грація» ТВК «Південний» (м. Львів, вул. Щирецька, 36) на високому організаційному та спортивно-технічному рівні відбулися змагання за програмою Чемпіонату України (ювенали-1, латиноамериканська програма), Кубку України (юніори-2, європейська програма) та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців WDSF «Титули України-2013».
Ці представницькі танцювальні змагання відбулися відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України на 2013 рік за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Ірена Бусь (м. Львів).
На львівському паркеті змагалися команди з Республіки Білорусь, Молдови, Республіки Польща, Російської Федерації, Угорщини, а також збірні команди з усіх областей України. Львівщину представляли пари з міст Львова, Дрогобича, Стрия, Трускавця.
Загалом змагалося близько 500 танцювальних пар усіх вікових категорій віком від 4 років до досвідчених танцюристів - майстрів найвищого класу.
Гучні оплески лунали для улюбленців публіки - переможців рейтингових змагань WDSF: Horvath Kende Soma - Karcagi Laura в латиноамериканській програмі (Угорщина) та молодих спортсменів Зруйнований Дмитро - Юрковська Вероніка (Україна, Южноукраїнськ) в європейській програмі серед молоді.
Чемпіонами України серед ювеналів-1 в латиноамериканській програмі стали Турченяк Олександр - Кушнір Ганна (Чернівці, Гармонія).
Перше місце в Кубку України серед юніорів-2 вибороли Дяченко Євген - Грабіліна Валерія (Одеса, МегаДанс).
Традиційно, на п'єдестал пошани підіймалися й львівські танцювальні пари зі спортивних клубів: «Лідер», «Едельвейс», «Талісман», «Фокстрот», «Естет», яких тренують кращі фахівці танцювального спорту Львівщини: Олена Радченко, Олег Левицький, Ганна Загребіна, Андрій і Олена Поливки, Маркіян Муж.
У складі суддівської колегії успішно працювали: Тенгіз Гачечіладзе (Грузія), Євгеній Гаврилов (Російська Федерація), Петру Гозун (Молдова), Агнеш Югаш (Угорщина), Кор Ван ден Струт (Голландія), Пьотр Заморські (Польща), Лідія Кац-Лазарєва (Білорусь) та судді вищої категорії Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
Доцільно зауважити, що підсумки виступів на цих змаганнях у Львові враховуються в рейтингу світової класифікації серед молодіжних танцювальних пар, а у інших вікових категоріях – рейтингу Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту ЛОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: міліціонери ...
Наступна новина: Невідомі особи знищили ...

КОМЕНТАРІ