ПриватБанк збільшив кредитування Рівненської

ПриватБанк збільшив кредитування Рівненської "Компанії Автоленд"

12.11.13 12:27 0 845
ПриватБанк збільшив на 2 млн грн. кредитну лінію, видану одному з найбільших в регіоні імпортерів і виробників сільськогосподарської техніки ПП «Компанія Автоленд». Як повідомили в банку, збільшення кредитування компанії допоможе забезпечити сучасною агротехнікою все більше господарств Рівненської та сусідніх областей.

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування сільського господарства, до кінця року ПриватБанком буде виділено агросектору більше 11 мільярдів гривень. На сьогоднішній день кредитами банку вже користуються понад 80 тисяч агропідприємств на загальну суму 9,5 млрд грн.

"Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, - говорить директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку і іншими сучасними послугами".

Приватне підприємство «Компанія Автоленд» (с. Здовбиця, Здолбунівського району, Рівненської області) працює на ринку більше 14 років і займається імпортом сільськогосподарської техніки закордонного виробництва. Компанія пропонує господарствам від мінікомбайнів до нових і потужних моделей зернозбиральної і кормозбиральної техніки, працює сервісний центр передексплуатаційної підготовки, налагоджена швидка і ефективна доставка запасних частин до всіх видів техніки і устаткування.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перекупники переїхали в ...
Наступна новина: На сесії Львівської ...

КОМЕНТАРІ