Ірина Сех: «Призначення Сала на Львівщину – це системний і прогнозований крок режиму»

Ірина Сех: «Призначення Сала на Львівщину – це системний і прогнозований крок режиму»

12.11.13 13:29 0 917
Призначення головою Львівської облдержадміністрації Олега Сала є системним та прогнозованим кроком режиму Януковича-Азарова – режиму, який будує поліційну державу і готується до фальсифікації виборів. Про це заявила у своєму виступі 12 листопада 2013 року на сесії Львівської обласної ради народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех під час розгляду питання про висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу.

Ірина Сех наголосила, що це призначення є також результатом не завжди принципової позиції представників територіяльних громад.

«Пригадуєте призначення на Львівщину Горбаля, який поєднував дві посади – і голови ЛОДА, і народного депутата, а також голосував за харківські угоди. Як облрада оцінила його діяльність? За недовіру проголосувало 66 депутатів зі 116-ти. Це принципова позиція щодо представника режиму, який глумиться над Конституцією?

Далі – призначення Цимбалюка. Пам’ятаємо події 9 травня 2011 року, глум над могилами наших батьків і дідів. Голосування обласної ради за оцінку дій Цимбалюка – 59 зі 116-ти депутатів.

Діяльність Костюка, десятки незадовільних оцінок щодо виконання програм, корупційні скандали... За недовіру голосують 74 зі 116-ти депутатів.

І останній голова ЛОДА, якого нам прислав режим: екс-прокурор, екс-«тушка», а по простому лузер Шемчук приходить на Львівщину. Представник НУНС, який увійшов до Верховної Ради від цієї політичної сили, голосує за недовіру уряду Юлії Тимошенко, за уряд Азарова. І його зустрічають на Львівщині мало не аплодисментами. Яку дали принципову оцінку Шемчуку? Коли призначили заступником Василенка – «тушку», який голосував за «мовний» закон Ківалова-Калєснічєнка, то чи дали ми принципову оцінку щодо цього? Чи дали оцінку екс-«тушці» Шемчуку – новітньому латифундисту, який захопив землю в Криму, зокрема Феодосії, Коктебелі, в заповідниках, чи дали ми оцінку Шемчуку, який разом із заступницею Романів підсунув Азарову проєкт розпорядження про передачу на Пекарській у Львові приміщення для церкви Московського патріярхату? Чи дали ми оцінку Шемчуку, коли він тут дурив громаду, проштовхуючи сланцеву угоду?

Сьогодні ми обговорюємо призначення відкритого представника режиму Януковича. «Свобода» голосуватиме за недовіру голові адміністрації Сала, як голосувала за недовіру Горбалю, Цимбалюку, Костюку.

Це призначення є дуже знаковим. Ми повинні готуватися до дуже серйозних подій. Ми повинні готуватися до того, що буде свавілля, будуть глумитися над Конституцією і законами України. Ми мусимо бути твердими й рішучими, чіткими й конкретними, Львівщина знову має стати непокірною, революційною», – заявила Ірина Сех.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ