На Львівщині завершився турнір з боксу серед школярів

На Львівщині завершився турнір з боксу серед школярів

12.11.13 18:44 0 874
Днями у м. Трускавець, що на Львівщині, завершився західноукраїнський турнір з боксу серед школярів 1998-2000 років народження. Участь у заході, який організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, дитячо-юнацький спортивний клуб “Спортовець” та міськвиконком Трускавецької міської ради, взяли близько 100 юних спортсменів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей.

Урочисто відкрили турнір та привітали учасників та гостей заходу представники організаторів, зокрема начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Анатолій Ігнатович, заступник міського голови м. Трускавця Валентина Бодак, завідувач відділу освіти Трускавецької міської ради Михайло Шубак, завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Віра Ільницька, директор ДЮСК “Спортовець” Любомир Мацькович та голова Учнівської спортивної спілки Львівщини Ярослав Гаврих. Перед поєдинками з боксу свою майстерність продемонстрували вихованці трускавецької циркової студії “Каскад”.

Боксерські поєдинки, які тривали три дні, обслуговувала суддівська бригада федерації боксу Львівщини під керівництвом заслуженого тренера України, майстра спорту СРСР, судді всесвітньої міжнародної категорії Петра Яцика, яка засвідчила високий рівень підготованості юних спортсменів.

Зазначимо, що за підсумками змагань серед кращих виявилися представники Львівської та Івано-Франківської областей, а з числа вихованців відділення боксу ДЮСК “Спортовець” найкращих результатів досягнув Микола Білас, який виборов золоту медаль та перше місце у своїй ваговій категорії.

Усі переможці та призери змагань отримали кубки та медалі від організаторів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники вільної ...
Наступна новина: Викрито ще одного скупника ...

КОМЕНТАРІ