Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді відкрито проголосувала за недовіру Олегові Салу

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді відкрито проголосувала за недовіру Олегові Салу

12.11.13 19:48 0 928
Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді відкрито проголосувала за недовіру голові облдержадміністрації Олегові Салу – під час таємного голосування свободівці демонстрували свої бюлетені членам лічильної комісії та журналістам. Про це заявила народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех, коментуючи результати голосування.

"Свободівці демонстрували свої бюлетені перед тим, як вкинути в скриньку, – зазначила Ірина Сех. – Це зафіксовано на відео, адже багато операторів знімали процес голосування біля самої президії, багато журналістів стежило за перебігом голосування. Фракція ВО "Свобода" започаткувала традицію відкритого голосування під час висловлення недовіри головам адміністрації – так ми робили щодо Горбаля, Цимбалюка, Костюка, так було й цього разу – під час висловлення недовіри ставленику режиму Олегові Салу".

За словами Ірини Сех, на жаль, не вдалося набрати дві третини голосів депутатів, аби рішення зобов’язувало Президента звільнити голову облдержадміністрації. "Але це не означає, що громада Львівщини і представницька влада мають змиритися з таким призначенням. Думаю, обласна рада має ретельно контролювати за діяльністю голови адміністрації, за виконанням рішень ради, аналізувати його роботу і давати їй належну оцінку", – наголосила Ірина Сех.

Нагадаємо, що 12 листопада на сесії Львівської обласної ради за пропозицією фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» першим питанням розглянули висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу. За це рішення проголосувало 72 депутати зі 116-ти. У голосуванні взяли участь 38 із 39-ти депутатів фракції ВО "Свобода". Один свободівець – Пилип Пилипенко – був відсутній, оскільки перебуває за кордоном. У засіданні сесії обласної ради взяли участь народні депутати-свободівці Ірина Сех, Андрій Тягнибок, Олег Осуховський.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міндоходів разом з ...

КОМЕНТАРІ