Міндоходів допоможе українському товаровиробнику завоювати європейські ринки

Міндоходів допоможе українському товаровиробнику завоювати європейські ринки

12.11.13 18:49 0 911
Близько 700 представників громадських організацій з 27 регіонів України спілкувалися сьогодні в режимі відео-селектора з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком під час розширеного засідання Громадської ради при Міндоходів.
Відкриваючи зустріч, Олександр Клименко зазначив, що на керівників головних управлінь та митниць Міндоходів покладено персональну відповідальність за реалізацію основних пріоритетів роботи відомства – спрощення податкових і митних процедур та покращення обслуговування платників. Зокрема, однією з функцій презентованого нещодавно Моніторингового центру Міндоходів є внутрішній контроль за якістю обслуговування платників у сервісних центрах та на митних постах. Але не менш ефективним методом покращення роботи відомства, за словами Міністра, є зворотний зв’язок з громадськістю.
Перш за все, представники громадських об’єднань поцікавилися, які зміни слід очікувати бізнесу в податковій та митній політиці в рамках Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів, затвердженого Кабміном, та підписання угоди про Асоціацію з Європейським союзом.
Олександр Клименко запевнив присутніх, що робота Міністерства та розробка п’ятирічної стратегії власне й відбуваються відповідно до директив Євросоюзу. Відповідно до Стратегії у найближчі п’ять років робота Міндоходів буде спрямована на вдосконалення податкових і митних сервісів, розвиток партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, активізацію міжнародної торгівлі за рахунок оптимізації митного регулювання, боротьбу з корупцією та «тіньовим» сектором економіки, запровадження сучасних ІТ-функцій у роботу органів доходів і зборів. «Ми зробимо все для того, щоб допомогти нашому товаровиробнику завоювати ринки Європи», – зазначив Олександр Клименко.
Членам громадських рад при Міністерстві доходів і зборів та його територіальних органах було презентовано також основні напрямки діяльності цілої низки департаментів Міністерства.

Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Greenpeace: Росія ...
Наступна новина: Журналістська спільнота та ...

КОМЕНТАРІ