Чергова експрес-брехня від редакції «Експреса»

Чергова експрес-брехня від редакції «Експреса»

12.11.13 18:58 0 888
11 листопада 2013 року у ЗМІ з’явилися повідомлення з посиланням на редакцію газети «Експрес» про те, що Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок буцімто не скеровував позовної заяви до суду з вимогою зобов’язати газету «Експрес» спростувати неправдиву інформацію, поширену виданням у статті під назвою «Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом».

Насправді ще 7 листопада 2013 року Олег Тягнибок звернувся до Франківського районного суду Львова з позовною заявою, вимагаючи визнати інформацію, поширену ТОВ «Експрес мультимедіа груп» 24 жовтня 2013 року в статті під назвою "Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом" (№117 газети "Експрес"), недостовірною та такою, що принижує честь, гідність і ділову репутацію позивача. У позовній заяві Олег Тягнибок наголосив, що наведена у статті інформація є неправдивою, а відповідач публічно поширив негативну й недостовірну інформацію, що спрямована винятково на приниження авторитету та репутації позивача в очах громадян України. У зверненні до суду лідер націоналістичного об’єднання просить визнати поширену 24 жовтня газетою "Експрес" інформацію недостовірною та вимагає зобов’язати відповідача спростувати брехливу інформацію шляхом публікації резолютивної частини судового рішення в газеті "Експрес" – на тій самій шпальті і тим самим шрифтом, що і спростоване повідомлення протягом 1 місяця з дня набрання рішенням суду законної сили (докладніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/043940/).

Прес-служба ВО «Свобода» заявляє, що поширене редакцією газети «Експрес» повідомлення про те, що лідер ВО «Свобода» не звернувся до суду – неправда та примітивна маніпуляція. Це чергове словоблудство редактора «Експреса» Ігоря Починка, вочевидь, пов’язане із загостренням його маніакальної ненависти до «Свободи». Саме це є причиною розгортання інформаційної війни проти націоналістичного об’єднання

Олег Тягнибок звернувся до суду 7 листопада, підтвердженням чому є скановані зображення позовної заяви і фіскального чека про оплату відправлення листа. І це – факт. А нова порція очевидної експрес-стряпанини, якою Ігор Починок намагається дискредитувати націоналістичне об’єднання в очах суспільства – тепер також стала очевидним фактом. У цій ситуації редакція «Експреса» розкрила свою брудну кухню, унаочнивши для широкої авдиторії «високі стандарти» своєї журналістської роботи, безмежно далекі від норм цивілізованої журналістики.

На жаль, для колись шанованої газети маніпуляція, брехня, пересмикування, цькування стали способом служінню одній людині – Ігореві Починку, який розгорнув власну «війнушку» проти ВО «Свобода», виходячи лише із власних меркантильно-бізнесових, а можливо – і політичних інтересів.

N.B. Аби показати, як народжується брехня і довести факт маніпуляції, до якої вдалася редакція «Експреса», надаємо відскановані копію фіскального чека й позовної заяви за підписом Олега Тягнибока.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ