Свободівець-заступник голови робочої групи з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон запропонував два варіянти дій, щоб уникнути зриву асоціяції з ЕС

Свободівець-заступник голови робочої групи з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон запропонував два варіянти дій, щоб уникнути зриву асоціяції з ЕС

12.11.13 19:04 0 839
Робоча група з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон не може дійти компромісу, адже представники влади попросту ігнорують всі конструктивні пропозиції. Таким чином, «регіонали» підтверджують небажання режиму робити кроки, що сприятимуть евроінтеграції України. Так прокоментував заступник голови робочої групи Верховної Ради України з підготовки законопроєкту про виїзд ув'язнених для лікування за кордоном свободівець Андрій Міщенко чергове затягування провладною більшістю створення необхідного документа. Зауважимо, що чергове засідання робочої групи відбулося 12 листопада 2013 року.

Андрій Міщенко зауважив, що представники влади, які входять до робочої групи, всіляко ігнорують пропозиції щодо конструктивної роботи.

«За першою освітою я архітектор. Коли родинна хоче збувати будинок, то починає будувати. Відповідно, у кожного є своє бачення. У процесі планування, виходячи з будівельних норм і бажань замовника, проєктується відповідний тип фундаменту, певна товщина, розміщення стін, обирається тип даху. Ніколи не буває консенсусу, якщо хтось взагалі не бажає будувати. Такий принцип необхідний і для функціювання робочої групи. Всі ми знаємо мету законопроєкту ‒ Угода про асоціяцію з Европою. Але зараз всі бачать, що одна частина групи пропонує свої напрацювання, а друга – блокує роботу, зовсім не даючи пропозицій. Вона фактично не хоче створювати будинок «майбутнє України», – наголосив націоналіст.

«У нас залишилось обмаль часу до доленосного рішення щодо підписання Угоди про асоціацію з европейською спільнотою. Обговорюваний законопроєкт є однією з умов, яку ставить перед нашою державою Евросоюз. Завтра засідання Верховної Ради. Тому я вніс пропозицію – взяти напрацьований опозицією законопроєкт, спільно доопрацювати і врахувати зауваження та внести його на розгляд сесії. А якщо рішення групою не ухвалимо, то необхідно би було оголосити перерву на годину, дати можливість Партії регіонів напрацювати й надати свій варіянт документа. У такому разі ми мали взяти за його за основу, сьогодні ж доопрацювати і винести розгляд сесії. І таким чином не зривати підписання Угоди», – заявив заступник голови робочої групи.

Зауважимо, що, попри те, Геннадій Васильєв, який головує в робочій групі, не поставив пропозиції свободівця на голосування та закрив засідання. Ймовірно, наступне засідання робочої групи відбудеться зранку 13 листопада.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ