Міндоходів Буковини: шляхи ефективного наповнення державної скарбниці

Міндоходів Буковини: шляхи ефективного наповнення державної скарбниці

12.11.13 19:05 0 840
На засіданні Колегії Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області підведено підсумки роботи територіальних органів регіону за січень-жовтень 2013 року та визначено пріоритетні напрямки і перспективи покращення інвестиційного клімату для закордонних та вітчизняних підприємців.
«Від ефективної роботи колективу залежить економічна стабільність, повноцінне функціонування місцевих громад, соціальні виплати працівникам бюджетної сфери. Наша боротьба із тіньовою економікою повинна бути безжальною, але реальний сектор має відчувати підтримку», - зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексій Тімарцев, відкриваючи засідання колегії.
Очільник Міндоходів Буковини підкреслив, що сьогодні ефективно впроваджується політика сприяння та стимулювання добровільної сплати податків і наше першочергове завдання - це висококваліфіковане обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій та надання якісних адміністративних послуг, розвиток електронних сервісів. Громадяни та бізнес мають на практиці переконатися, що податкова системи проста та зручна у використанні.
Олексій Тімарцев відмітив, що створення сприятливого бізнес – клімату для платників регіону дає відчутний економічний результат і вкрай важливо, що поступово економіка виходить з тіні. За рахунок цього зростає кількість суб’єктів господарювання та збільшуються надходження до бюджету.
Загалом, на початок листопада нинішнього року Головне управління Міндоходів Буковини області забезпечує обслуговування майже 16 тисяч платників податків – юридичних осіб та 64,2 тисячі – фізичних осіб – підприємців, які з початку року сплатили до казни держави понад 2,1 млрд. грн.
Окрім того, під час засідання заступник начальника Чернівецької митниці Міндоходів Валерій Губарєв повідомив про стан справ щодо митного контролю за переміщенням, оформленням товарів та транспортних засобів у зоні діяльності Чернівецької митниці.
На завершення колегії, начальник Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексій Тімарцев зосередив увагу присутніх на стратегічно важливих завданнях, які стоять перед співробітниками відомства і на необхідності вдосконалення способів виявлення ризиків в боротьбі з тіньовим бізнесом та наголосив, що принципи роботи залишаються незмінними: «Ми і надалі працюємо для платників податків, а не навпаки».

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівець-заступник ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ