Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко обговорив з громадськістю пріоритети роботи та перспективи співпраці

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко обговорив з громадськістю пріоритети роботи та перспективи співпраці

12.11.13 20:05 0 871
Сьогодні у форматі відеоконференцзв’язку відбулось загальноукраїнське засідання членів Громадської ради при Міністерстві доходів і зборів України та всіх Громадських рад в областях, за участі міністра доходів і зборів України Клименка О.В,. яке зібрало більше 700 учасників з усіх регіонів України.
Долучилася до даного заходу і 22 представники громадських, професійних спілок та їх об'єднань, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації Буковини, які є членами Громадської Ради при ГУ Міндоходів у Чернівецькій області.
Міністр Олександр Клименко спілкувався з учасниками та відповідав на запитання громадськості.
Під час засідання Громадської ради учасники обговорили пріоритети роботи Міністерства, викладені у п’ятирічній стратегії, актуальні питання податкової політики, зокрема, перспективи запровадження загального декларування доходів, погодилися з пропозицією розглянути варіант перенесення процедури визначення митної вартості на етап пост-аудиту, але з підвищенням рівня відповідальності для брокерів та суб’єктів ЗЕД.
Також ретельно розглянуто питання про запровадження загального декларування доходів та запропоновано винести на обговорення відразу декілька моделей загального декларування, які були розроблені Міндоходів України з PricewaterhouseCoopers на основі найкращого світового досвіду.
Далі відбулася презентація семи Департаментів Міністерства доходів і зборів України, під час якої наглядно продемонстрували основні функції, завдання та місію і відповіли на запитання присутніх у студії та регіонів.
За словами голови Громадської ради при ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Євдокименка Валерія Кириловича: «Врахування громадської думки в процесі діяльності ефективно впливають на реалізацію державної політики у сфері оподаткування та митній та сприяють удосконаленню роботи відомства. Проведення такого заходу свідчить про те, що міністерство неухильно дотримується стратегічного курсу державної політики спрямованого на створення сприятливого бізнес-клімату, забезпечення свободи підприємництва та налагодження партнерства з громадськістю».

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обдарована молодь ...
Наступна новина: З початку року в ...

КОМЕНТАРІ