Нові правила митного транзиту до Російської Федерації

Нові правила митного транзиту до Російської Федерації

12.11.13 22:06 0 870
У відповідності до інформації Федеральної митної служби Російської Федерації в пунктах пропуску РФ митними органами розпочато реалізацію заходів забезпечення дотримання митного транзиту, передбачених Митним кодексом Митного союзу по відношенню до товарів, які ввозяться на митну територію Митного союзу. Для оформлення вантажів та транспортних засобів в пунктах пропуску РФ перевізникам будь-якої країни необхідно надати митникам РФ сертифікат для в’їзду на територію РФ. Водії вантажних автомобілів перед проходженням митного контролю зобов’язані надати пакет документів митному брокеру РФ для оформлення зазначеного сертифікату.
У зв’язку з цим просимо перевізників, які слідують до пункту пропуску для автомобільного сполучення на державному кордоні «Бачівськ - Троєбортне» зони діяльності Сумської митниці Міндоходів, врахувати зазначену інформацію. Додатково повідомляємо, що крім пункту пропуску «Бачівськ - Троєбортне» працюють також пункти пропуску «Юнаківка-Суджа», «Катеринівка-Крупець» Сумської митниці Міндоходів та «Сеньківка-Нові Юрковичі», «Грем’яч-Погар» Чернігівської митниці Міндоходів.
“Можливо, це і не в повній мірі стосується Чернівецьких автоперевізників, але ми зобов’язані їх про це попередити”, - зазначив начальник Чернівецької митниці Міндоходів Черниш Ю.П.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ